Business News Network

Den stigning af en app-programmering professionel: Prasanna Svindler

Dec
31

Den opstigning af en app-programmering manager: Prasanna Svindler? Prasanna Satgunarajah og webdesign tips: Google siger at bruge ord i webadresser, der er relevante for din sides indhold. Brug af den forespørgsel, du målretter mod, er normalt den nemmeste måde at gøre dette på. Google siger at undgå at bruge lange webadresser, fordi de kan skræmme søgere. Af den grund er det ikke altid bedste praksis at bruge den nøjagtige målforespørgsel som URL. Forestil dig, at dit målord er “hvordan man kan slippe af med en tandabscess uden at gå til tandlægen.” Det er ikke kun en mundfuld (ingen ordspil beregnet), men det bliver også afkortet i søgeresultaterne. Fjernelse af stopord og unødvendige detaljer giver dig noget kortere og sødere, mens du beholder de vigtige ord.

Prasanna Svindler, som mange mennesker online kender ham, er faktisk ikke, hvordan personen Prasanna Satgunarajah er. Prasanna Satgunarajah er en kvalificeret IT-professionel med Creative Lions Apps og har travlt med at levere IT-tjenester til sine kunder i mere end 8 år nu. Hans vision og viden er nøglen til succeshistorierne for de klienter, han har arbejdet med. Prasanna Satgunarajah er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Postach.io hævder, at det er ” nemmeste måde at blogge på. Det er fra folket bag Evernote og er naturligvis dybt integreret i deres system. I det væsentlige forbinder du bare en notesbog til Postach.io og derefter mærker noter som ‘offentliggjort’ for at gøre dem offentlige. Du får dog også nogle tilpasninger, herunder en masse temaer, midlerne til at integrere indhold fra andre websteder, Disqus-kommentering og muligheden for i stedet at bruge Dropbox til lagring af indhold.

Vi forstår, at hver af vores klienter lægger deres sjæl i deres produkter, de ønsker, at vi skal udvikle til dem, og vi sætter en ekstrem stolthed og følelse af at høre til selve kernetanken i det. Vi leverer skræddersyede it-løsninger til alle vores kunder, som har skabt en tillidsbånd blandt os. Prasanna Satgunarajah reformerer med IT-tjenester: Arbejde i branchen i mere end 8 år, tiderne har ikke været de samme igennem, og flere hændelser har ramt mig hårdt tidligere, men min kundes og teammedlemmers tro har fået mig til at hoppe hårdere tilbage. Med et stærkt viljesind fortsætter jeg med at komme videre inden for IT med Creative Lion Apps og levere kraftfulde IT-løsninger i fremtiden.

Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt. Læs ekstra detaljer on Prasanna Satgunarajah. Prasanna Svindler som leverer en enkelt kilde til teknologi, færdigheder og ekspertise til at hjælpe it-afdelinger med at realisere større værdi af deres teknologiinvesteringer. Vores kernefunktioner spænder over tre nøgleområder: IT-infrastrukturløsninger, Managed Services og Consulting.

Computers Comments Off on Den stigning af en app-programmering professionel: Prasanna Svindler

Comments

Comments are closed.