Business News Network

Mød Prasanna Satgunarajah og nogle af hans præstationer

Oct
23

Den opsving af en software influencer: Prasanna Svindler? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign tips: Ingen ønsker at se produktsider i søgeresultaterne for “Hvordan man laver en proteinryst.” Disse mennesker er i læringstilstand, ikke købstilstand. Google forstår dette, hvorfor alle de bedste resultater er blogindlæg – ikke sider, der sælger proteinpulver. Det modsatte gælder for en forespørgsel som “køb proteinpulver.” Folk leder ikke efter en protein shake opskrift; de ønsker at købe noget pulver. Dette er grunden til, at de fleste af de 10 bedste resultater er sider med e-handel, ikke blogindlæg. At se på Googles topresultater som dette kan fortælle dig meget om hensigten bag en forespørgsel, hvilket hjælper dig med at forstå, hvilken type indhold du skal oprette, hvis du vil rangere. Lad os se på et mindre indlysende søgeord som “bedste øjencreme”, der får anslået 21.000 månedlige søgninger i USA.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor mange af os, der ved dette, men jeg, Prasanna Satgunarajah eller Prasanna Svindler, som de fleste af jer kender mig, er her for at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre tingene klart fra den indledende fase holder jeg nu ethvert andet forretningsforetagende bortset fra Creative Lions Apps som foreslået af mange online-blogs. Prasanna Satgunarajah er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Her er noget lidt anderledes for vores endelige indgang. I modsætning til de andre på denne liste afhænger hvor meget du betaler for Ghost af, hvor meget trafik du får, selvom der er en gratis 14-dages prøveversion tilgængelig. Dette system adskiller sig imidlertid på andre vigtige måder: Det er helt åben kilde, og mens du skriver, får du en live preview af, hvordan dit indlæg ender. Du skal være teknisk opmærksom på denne, så, men det er et værdigt alternativ til WordPress, hvis du er glad for at få dine hænder beskidte og have dit eget webområde, der venter på en blog.

Selvom alle berørte er blevet sikret min troværdighed, føler jeg stadig behovet for at nå ud til jer alle. Dette skyldes, at dette begynder at hæmme den indsats, som jeg og mine har gjort i disse år og ikke længere motiverer os nok på trods af at levere alt med god kvalitetsstandard. Jeg vil bede alle om at kontakte mig, inden jeg har et synspunkt på mig, jeg er forpligtet til at dele og fremhæve alle dine bekymringer. Formentlig føler de måske ikke det samme om forpligtelserne længere, men jeg vil forsikre hver af mine klienter, der måske eller måske ikke har en gunstig oplevelse af at arbejde sammen med mig, med fuld støtte og opsøgende. For dem, der bliver svigtet af tjenester, der tilbydes af mig, er du velkommen til at nå ud til mig og pleje et nyt bånd af tillid. Find ekstra information on Prasanna Svindler.

Internet Comments Off on Mød Prasanna Satgunarajah og nogle af hans præstationer

Comments

Comments are closed.