Business News Network

Dominare Arad

May
21

Dominare Oradea? Cereți lămuriri: dacă întâlnirea dvs. face un comentariu pe care nu îl înțelegeți, zâmbește și cere-i politicos o explicație. Uneori folosesc umorul pentru a face asta: „Educă-mă, poți să explici, chiar nu înțeleg?” Asta îi oferă întâlnirii tale șansa de a detalia subiectul, în timp ce ai șansa de a-i înțelege mai bine valorile, perspectivele asupra vieții, interesul și un întreg tărâm al altor factori importanți, în timp ce cunoști pe cineva în sălbăticia întâlnirilor. Descopera mai multe detalii pe dominare Craiova.

Ai un fost care stă în jur de ani de zile sau un băiat nenorocit care ți-a bătut capul? Dar acei oameni cărora le trimiți mesaje atunci când te simți singur sau plictisit sau de care crezi că ai putea fi interesat într-o zi? Eu îi numesc pe acești oameni „poate:” foștii, întâlnirile anterioare și relațiile „este complicate” care nu au funcționat prima dată, dar le păstrezi numărul în telefon „pentru orice eventualitate” sau speri că va fi ceva. Schimbare.

Întâlnirile ne evidențiază cele mai mari nesiguranțe: supraanalizam ceea ce spunem prin text sau Tinder, încercăm 15 ținute diferite înainte de o întâlnire și poate chiar ne așteptăm la ce este mai rău și ne pregătim să fim fantomați sau ca întâlnirea să meargă prost. Suna familiar? Pentru a vindeca anxietățile de dinaintea întâlnirii, încercați să vizualizați cea mai bună versiune a dvs. Ești încrezător, confortabil sau prietenos? Cum ar acționa cel mai încrezător în tine la această dată? Ce ai purta? Ți-ar păsa măcar de ceea ce porți? Amintiți-vă că sunteți priza pe care întâlnirea dvs. încearcă să o impresioneze, nu invers. Chiar dacă nu te simți încrezător sau calm, simplul act de a-ți vizualiza cel mai bun sine te poate ajuta să te relaxezi și să te bucuri de întâlnire în loc să îți intri în cap.

Știu că nu este ușor să te întorci spre interior. Se simte vulnerabil. Este nevoie să vă recunoașteți slăbiciunile. Dar, făcând acest lucru, te pregătești pentru succesul întâlnirilor. Pentru că, la sfârșitul zilei, nu poți controla ceea ce fac alții – tot ce poți controla sunt propriile acțiuni și comportament. Și vă voi spune un mic secret: atrageți ceea ce dați. Cu alte cuvinte, numai atunci când ești sănătos din punct de vedere mental și emoțional vei putea obține un partener care să fie la fel. Deci, ești gata să faci niște schimbări pozitive? Noroc pentru un an nou, o nouă perspectivă și un nou și captivant capitol pentru dragoste. Urmați aceste sfaturi de întâlnire fără greșeală și șansele sunt că nu veți fi singur pentru foarte mult timp.

Motto-ul meu este: primești ceea ce suporti. Așadar, ești dispus să accepți pe cineva care ți se plimbă peste tot, îți nerespectează limitele sau îți ia fără să dea în schimb? Asteapta-te la mai mult. Mai bine, lucrează pentru a crede că meriți mai mult și, astfel, poți trage orice viitor partener la răspundere. Începeți prin a face o listă cu toate abilitățile și calitățile pozitive pe care le puteți aduce la masă într-o relație. Ești un ascultător plin de compasiune? Generos cu timpul tău? Ai un mare simț al umorului? Dacă aveți nevoie, cereți prietenilor părerea lor despre care sunt cele mai mari puncte forte ale tale. Odată ce ți-ai întocmit lista, citește-o în fiecare zi. În cele din urmă, va începe să scadă în sensul că ai multe de oferit într-o relație și, prin urmare, ar trebui să fii doar cu cineva care nu numai că apreciază toate aceste calități, dar are și multe de oferit în schimb.

Lifestyle Comments Off on Dominare Arad

Comments

Comments are closed.