Business News Network

Kvalitet vuxen dating guider

Jun
29

Högsta betyg online dejting information? Arbeta igenom ditt bagage. Alla har några skrapsår och ärr från tidigare upplevelser som kan smyga sig in i deras kärleksliv. Till exempel kanske dina föräldrar misslyckades med att visa dig konsekvent tillgivenhet, och nu känner du att du är extra behövande i relationer. Eller så kanske ditt ex var otrogen mot dig och lämnade dig med några allvarliga förtroendeproblem. Oavsett vilket bagage du bär med dig är det dags att gräva djupt och arbeta igenom det. Annars kan det visa sig vara näst intill omöjligt att ha en sund relation med någon ny. Slutsats? Rensa ditt sinne från “den som kom undan” och du kommer att ha mycket lättare att känna igen någon fantastisk när du ser dem. Oavsett om det innebär att meditera, arbeta med en terapeut eller dejtingcoach, utöva egenvård eller hålla dig sysselsatt med hälsosamma distraktioner, är poängen att du kommer att vara mycket mer sannolikt att faktiskt uppnå dina romantiska mål IRL, snarare än bara i ditt huvud. Läs ännu mer info at www.escort-malmo.com.

Nästa steg: Att spela hårt att få eller vänta på att den andra personen ska göra det första draget. Förutom föråldrade könsroller kommer dessa “regler” från idén att den som bryr sig mindre i förhållandet är den som har mest makt. Men ska kärlek handla om makt? Det är OK att bry sig; vi ska bry oss om varandra. Så vad spelar det för roll om du “kommer för stark” eller “bryr dig mer?” Var sann mot dina känslor och vad du vill. Åh, och att göra det första steget kan spara oss mycket tid på att undra om de gillar oss tillbaka.

En anledning till att många singlar kämpar för att hitta varaktig kärlek är att de har vad som kallas en “dålig väljare”. De fortsätter jaga efter samma typ av person – säg en dålig pojke med rädsla för engagemang, en vacker men ytlig kvinna som bara är ute efter sina pengar, eller en kontrollerande man som de misstar sig för att vara omtänksam och skyddande. Sedan undrar de varför alla deras relationer verkar sluta på samma sätt. Om du har haft deja vu i dejting – och inte på ett bra sätt – är det förmodligen en bra idé att skaka om och komma ur din komfortzon. Närmare bestämt, att låta någon annan hitta dig en dejt kan förhindra dig från att falla offer för samma gamla giftiga vanor.

Så fort bostadsbeställningen slog till ändrades dejtingspelet. Kanske har du trötthet på Zoom-datum eller så bestämmer du nu vem du ska dejta baserat på vaccinationsstatus. Men det som händer i världen behöver inte skada ditt kärleksliv. I själva verket kan det till och med vara fördelaktigt. Till exempel innebar dejting under en pandemi att fokusera på en känslomässig anknytning först, eftersom den fysiska anslutningen och spänningen i ett nytt förhållande inte är möjlig. Du fick veta vem någon var utan att lägga tid och energi på att dejta. Du lärde dig att bygga långsammare kontakter (plus, det är mer förspel, du vet?) och att stanna hemma blev en möjlighet att lära känna andra människor med färre distraktioner. De senaste två åren har förändrat oss på många sätt, och sättet du dejtar (och prioriterar vad du vill) kan vara ett av dem. Omvärdera vad du letar efter och hur du vill dejta baserat på de lärdomar du har lärt dig.

Överväg en lågmäld kaffe, te, en promenad eller en drink istället för middag: Istället för att träffas för middag på första dejten, välj en aktivitet som är potentiellt kortare och mer avslappnad som en promenad eller en kaffe. På så sätt, om du efter 45 minuter inser att du helt enkelt inte är kompatibel, är du inte bunden till en längre (och potentiellt dyr!) middag som kan vara obehaglig och besvärlig för båda parter. Om dejten går bra kan du fortsätta att drinka eller äta middag och fortsätta konversationen. Även om det är lätt att lägga till ett mellanmål eller en bit, är det svårare att ta sig ur middagen.

Titta – jag förstår. Alla är inte intresserade av att sms:a. Men verkligheten är att dessa kanaler för digital kommunikation har blivit så vanliga att någon kan ta det personligt om du inte kommer tillbaka till dem i tid. Så här är en möjlighet för dig att kommunicera! Berätta för dina dejter från början vad din kommunikationsstil är så att de kan anpassa sina förväntningar. Till exempel kan du säga: “Jag är inte så stor på att skicka sms, förutom snabba saker som att befästa planer, men bara så att du vet är jag alltid nere för en djup chatt på telefonen!”

Om du är för skrämd för att närma dig den typ av kvinna du tror att du förtjänar, samtidigt som du avvisar alla de som visar intresse för dig, kommer du att förbli singel under lång tid. Seriedejting händer när en kille inte har slagit sig ner för att verkligen förstå vad han vill ha i en kvinna. Dessa typer av killar närmar sig nästan varje tjej de ser. De använder enbart yttre skönhet som mätvärde för att utvärdera tjejer. De har inga normer eller dygder de vill ha hos en kvinna. Deras fokus är helt enkelt att hoppas på att bli avslappnad. Problemet med denna inställning till dejting är att det ofta slutar med att du blir frustrerad och förvirrad. Det är omoget och det är ett orealistiskt sätt att hitta en partner. Du kommer med största sannolikhet att få fler avslag än du kan hantera.

Lifestyle Comments Off on Kvalitet vuxen dating guider

Comments

Comments are closed.