Business News Network

Topp hälsoråd förbi Farshid Sistani läkare

Nov
06

Premium hälsorekommendationer från Farshid Sistani läkare? Föräldrar var mer benägna att rapportera att formuleringarna med förlängd frisättning var “mycket hjälpsamma” med akademisk prestation, beteende kl. skolan, beteende i hemmet och sociala relationer. Med formler med förlängd frisättning behöver föräldrar inte lita på att deras barns skola ger medicinen. Om du överväger medicinering för ditt barn med ADHD, fråga din vårdgivare om detta alternativ. Vi frågade föräldrar hur starkt de instämde i ett antal påståenden om att få sitt barn att ta medicin. Medan de flesta instämde starkt i att om de var tvungna att göra det igen skulle de fortfarande få sitt barn att ta medicin (52 procent), 44 procent instämde starkt i att de önskade att det fanns ett annat sätt att hjälpa sitt barn förutom medicin, och 32 procent instämde starkt i att de var oroliga om biverkningar av medicin. Sammantaget är processen att få ett barn att ta medicin mot ADHD en av att ständigt väga kostnader och fördelar. Som beskrivits ovan rapporterade föräldrar att biverkningar är vanliga. Och de två stora klasserna av mediciner (amfetamin och metylfenidater) var inte “mycket hjälpsamma” i många av de områden vi frågade om. (Till exempel var de bara “mycket hjälpsamma” med beteendet hemma i 30 procent av fallen.) Men jämfört med andra vanliga strategier som används för att hantera ADHD, var det att få ett barn att ta medicin den mest hjälpsamma för föräldrar att hantera ADHD . Så i många fall kan medicinering vara något som en förälder kan försöka hjälpa sitt barn med ADHD. Upptäck ännu mer information at Farshid Sistani läkare.

Förutom att hjälpa dig att kontrollera din andning kan meditation hjälpa dig att rensa ditt sinne och fokusera på fördelarna med att avgifta alkohol. Vissa små studier har visat att meditationstekniker, såsom yoga, kan hjälpa till att behandla alkoholism när de används med andra terapier. Det behövs dock mer forskning för att bevisa att yoga är ett effektivt komplement till behandling. Sammantaget gör allt du kan för att göra dig så bekväm som möjligt. Om du svettas, lägg en kall handduk på din panna eller på nacken. Om du fryser, packa ihop i filtar. Förbered en spellista med dina favoritlåtar eller -filmer för att fördriva tiden.

Som med alla medicinska tillstånd kan ITP påverka din livskvalitet. Till exempel rapporterar ungefär en tredjedel av de med ITP trötthetssymtom. Du kan vara orolig för hur blödning kan påverka arbete och sociala aktiviteter. För de flesta verkar effekten av ITP på deras livskvalitet minska efter det första året, och hos dem som har ett bra svar på behandlingen. Effekten av ITP kommer att variera från person till person och orsakerna till symtomen kan också skilja sig, så diskutera eventuella problem du har med läkaren som hanterar din ITP.

Vad är immun trombocytopen purpura? Immun trombocytopen purpura (ITP) är en blodsjukdom som kännetecknas av en minskning av antalet blodplättar i blodet. Blodplättar är celler i blodet som hjälper till att stoppa blödningar. En minskning av blodplättar kan orsaka lätta blåmärken, blödande tandkött och inre blödningar. Denna sjukdom orsakas av en immunreaktion mot ens egna blodplättar. Det har också kallats autoimmun trombocytopenisk purpura.

OxLife Independence Portable Oxygen Concentrator System är designat för att göra syre lättillgängligt och bärbart oavsett var du vill åka, med en kompakt storlek och integrerad resevagn för enkel transport. Det långvariga batteriet och snabba laddningstiden gör det enkelt att hämta och gå utan att känna sig begränsad, vilket gör att du spenderar mindre tid på att ladda och mer tid för att leva ditt liv. Oxlife Independence har en integrerad resevagn med en bekväm researm som fälls upp och låses med bara en knapptryckning. Denna koncentrator är godkänd för resor på flygplan och kryssningsfartyg, vilket ger dig friheten att utforska, resa och leva ditt liv var du vill utan att känna dig begränsad av din koncentrator.

Health Comments Off on Topp hälsoråd förbi Farshid Sistani läkare

Comments

Comments are closed.