Business News Network

Webtárhely webszolgáltatások

Dec
10

Webtárhely webszolgáltatások? A felhő skálázhatósága szintén fontos az IoT számára. Ahogy egy vállalat növekszik, úgy nőhet az IoT-eszközök száma is, amelyektől információkat küld és fogad. A több eszköz azt jelenti, hogy nagyobb számítási erőforrásokra lesz szüksége, és ez gyorsan és egyszerűen megvalósítható a felhőben, jelentős tőkebefektetés nélkül. A felhő lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy sok olyan dolgot elvégezzenek, ami nélküle drágább, túlságosan időigényes vagy meghaladná a házon belüli informatikai képességeiket. A felhőben rejlő lehetőségek óriásiak, kezdve az olyan alapvető megoldásoktól, mint a fájlok tárolása és az adatok biztonsági mentése, egészen a rendkívül kifinomult folyamatokig, mint a Big Data analitika és az IoT adatfeldolgozás. Az itt tárgyaltak alig karcolják a felszínt és még több fejlesztés vár ránk.

Hogyan kezdjek hozzá? Új webtárhelyed weboldalunkon keresztül tudod megrendelni. cPanel tárhelyhez mindenképp szükséges legalább egy domain név megadása, ami lehet már meglévő domain, de akár rögtön tudsz újat is regisztrálni. Webtárhely: Klasszikus webtárhely szolgáltatás, SSD meghajtóval, magas órajelű CPU-val, többféle választható PHP verzióval és napi mentéssel; akár ingyenesen is elérhető! Találjon további információ a webhelyen cPanel tárhely. Tapasztalt ügyfélszolgálat: Több mint 10 év tapasztalattal a hátunk mögött a webhosting iparban, mindig rendelkezésedre állunk.

Itt látható, hogy a .dev, a .club és a .tech az új gTLD-k, amelyeknél a legmagasabb a gyakran látogatott domainek aránya. Az e-kereskedelemhez kapcsolódó új gTLD-k, mint például a .store és a .shop szintén viszonylag magas arányt mutatnak a közepes és magas forgalmi indexű domainek között. Ahogy a fenti eredmények alapján várható volt, a .icu és a .buzz domainek között a legalacsonyabb a közepes és magas látogatottságú domainek aránya.

Ez egy gyakori probléma és nem egyszerűen azért, mert vannak más szervezetek ugyanezzel a névvel. Egyes cégek több ezer használaton kívüli domainnevet regisztráltatnak csak azért, hogy nyereséggel eladhassák őket, amikor valaki másnak is kell. Ha úgy találja, hogy a domainnév már foglalt, az első lépés az, hogy meglátogatja az oldalt, és megnézi, hogy a weboldal él-e és használják-e. Ha igen, és a webhely sikeresnek tűnik, akkor kicsi az esélye annak, hogy meg tudja vásárolni, és lehet, hogy alternatív domainnevet kell keresnie. Ha nincs élő webhely, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy megvásárolható. Ellenőrizze a Whois-adatbázist, hogy megtudja a webhely tulajdonosát, így ajánlatot tehet. Nincs azonban garancia arra, hogy a tulajdonos eladja és azt kérhet, amennyit akar.

Pontosan két héttel a WordPress 6.1 (kódneve Misha) kiadása után most egy kisebb frissítés is elérhető a WordPress 6.1.1 kiadásában. Ez a kisebb kiadás 29 hibajavítást tartalmaz a WordPress Core részében és 21 hibajavítást a Block Editor részben. A kisebb frissítések talán nem kapnak akkora felhajtást, mint a nagyobb kiadások, de ugyanolyan fontosak (ha nem fontosabbak) a WordPress weboldalak üzemeltetői számára. Ez azért van így, mert a kisebb frissítések olyan problémákat is orvosolhatnak, amelyek a vállalkozásokat és a webhelyeiket ellehetetleníthetik, ha nem javítják ki őket gyorsan. Nézze meg még többet részletek ezen a webhelyen awh.hu.

Internet Comments Off on Webtárhely webszolgáltatások

Comments

Comments are closed.